We evolueerden van een slicing bedrijf naar een verpakkingsbedrijf, gespecialiseerd van het verpakken van gekoelde producten in kant-en-klare zuurstofarme verpakkingen (MAP) voor de consument, met de focus op gebruiksgemak.

Naast fijne vleeswaren, werden ook kazen, mediterrane producten, aperitiefhapjes, … geïntroduceerd in ons gamma. Wij volgen het autocontrole systeem van het FAVV, zijn IFS certified, unannounced, higher level én beschikken over een BIO certificaat.

     

In deze snel evoluerende consumptiemaatschappij, spelen we bij L.S. Frais in op de huidige trends. Wij blijven continu investeren, zodat we een state-of-the-art productieruimte hebben. Oneindige combinaties tussen product en verpakking zorgen ervoor dat we een levend assortiment creëren voor de verschillende eetmomenten. We blijven inzetten op een automatisering en uitbreiding van onze huidige apparatuur om op de wens naar facilitering van de consument blijvend te kunnen ingaan.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info? OK