Bij L.S. Frais streven we naar gebruiksgemak. Of het nu in sneetjes, blokjes of op zijn geheel is, wij bieden een waaier van fijne vleeswaren, kazen, aperitiefhapjes, internationale of mediterrane producten aan.

Een van onze grootste troeven is ons sterk category management. Op basis van marktstudies gaan we kijken in welk richting wij uw gamma kunnen ontwikkelen en verruimen.

Samen gaan we op zoek naar lekkere, onmisbare of vernieuwende producten. We volgen de trends, hebben een degustatiepanel en kunnen terugvallen op een breed netwerk aan sourcing partners met wie we jarenlang samenwerken.

Dankzij de technologieën die wij in huis hebben, kunnen wij creatieve oplossingen aanreiken. We gaan op zoek naar het verpakkingsconcept dat het beste aanleunt bij het product, het gebruiksmoment en het profiel van onze klant.

Daarnaast bieden we ook een logistieke service, waarbij we niet enkel de producten tot bij de klant kunnen leveren, maar ook een platform kunnen aanbieden om leveringen te groeperen of zelfs stockbeheer te onderhouden.

Wij zijn er om onze klant en zijn consument te ontzorgen, met op maat gemaakte oplossingen: Pakjes met sneetjes fijne vleeswaren, voorverpakte aperitiefhapjes, hartige take-away snacks, …
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info? OK